Borrel Box Deluxe

Inhoud Borrel Box Deluxe

  • Ziobaffa Wit
  • Ziobaffa Rood
  • Utregs Supersap
  • Utregs Worssie
  • Oude Gracht Kaas
  • Oude Gracht Kaaskoekjes
  • Geroosterde tuinbonen
  • 3 zakjes Bites – een mix van hartige snacks
  • Gepersonaliseerde flyer

€ 39,50

Excl. btw

Excl. verzendkosten

Borrel Box Deluxe

Ziobaffa – Pinot Grigio Terra Siciliana IGT

Een heerlijke biologische witte wijn van 100% Siciliaanse Pinot Grigio. Een non-GMO, duurzame, veganistische wijn. Met een frisse smaak en rijk van aroma’s van appel, peer en hinten van citrus.

Leuk weetje: De fles wordt afgesloten met een Helix kurk, welke je kunt hergebruiken. De Helix kurk is een kurk met een schroefdraad.

Ziobaffa – Toscana Rosso IGT

Ziobaffa Rosso is een blend gemaakt van de Sangiovese druif en gemengd met 10% Syrah-druif. De wijn heeft een diepe granaatkleur en heeft een intens bouquet, elegant en fruitig, met heerlijke aroma’s van viooltjes. In de mond is het vol, warm met perfect gebalanceerde tannines met tonen van zoethout, kruiden en rood fruit.

Ziobaffa is een biologische en veganistische wijn.

Utregs Supersap

Een lekkere sap met een mooi verhaal. Deze sap wordt namelijk gemaakt van fruit dat ‘te rijp, te klein of te groot’ is. Hartstikke zonde natuurlijk, als dat verloren gaat, terwijl je er een heerlijk sap van kan maken.

Echt Utrechts supersap dus!

Utregs Worssie

De heerlijke Oude Gracht kaas wordt ook verwerkt in de worst. De Nederlands gemaakte droge worst bevat echte stukken Oude Gracht kaas, die je goed proeft. Dit worssie is lekker smeuïg en vol van smaak!

Affiné Kaas

De Wyngaard kaasjes worden geaffineerd met fijne kruiden nadat ze vier maanden of langer zijn gerijpt in onze speciale caves, die geïnspireerd zijn op het historische kaaspakhuis van Reypenaer.

Oude Gracht Kaaskoekjes

Deze heerlijke kaaskoekjes zijn gemaakt met de Oude Gracht kaas; lekkere Utregse kaas. Lokale boeren, met hun boerderijen rond Utrecht, in het ‘Groene Hart’ van Nederland leveren de melk voor deze kaas. Een mooi en vooral heel lekker product!

Geroosterde tuinboontjes

Om in de duurzame & lokale gedachte van Bakx & Meijer te blijven hebben we in plaats van de standaard borrelnoten: Hollandse gefrituurde tuinbonen: Nederlands en hartstikke lekker!

3 zakjes Bites – een mix van hartige snacks

Lekkere mix van hartige snackjes.

Bistro Melange: een mix van crackertjes (sour cream / union) en gezouten pretzels.

Kaasbiscuits met Gouda kaas.

Tortilla chips: lekkere gezouten maïs-chipjes

Boxen zijn te bestellen vanaf 20 stuks.

Vraag de uitgebreide flyer aan of bestel via 030-6966121 of mail naar info@bakxenmeijer.nl.