Wijn Borrel Box

Inhoud Wijn Borrel Box

  • Ziobaffa – Pinot Grigio Terra Siciliana
  • Utregs Supersap
  • Utregs Worssie
  • Stuk Oude Gracht kaas
  • 3 zakjes Bites – een mix van hartige snacks
  • Gepersonaliseerde flyer

De Wijn Borrel Box is ook met de rode wijn verkrijgbaar.

€ 19,50

Excl. btw

Excl. verzendkosten

Boxen zijn te bestellen vanaf 20 stuks.

Vraag de uitgebreide flyer aan via 030-6966121 of mail naar info@bakxenmeijer.nl.

Wat zit er allemaal in de Wijn Borrel Box?

Ziobaffa – Pinot Grigio Terra Siciliana IGT

Een heerlijke biologische witte wijn van 100% Siciliaanse Pinot Grigio. Een non-GMO, duurzame, veganistische wijn. Met een frisse smaak en rijk van aroma’s van appel, peer en hinten van citrus.

Leuk weetje: De fles wordt afgesloten met een Helix kurk, welke je kunt hergebruiken. De Helix kurk is een kurk met een schroefdraad.

Utregs Supersap

Een lekkere sap met een mooi verhaal. Deze sap wordt namelijk gemaakt van fruit dat ‘te rijp, te klein of te groot’ is. Nog steeds geweldig fruit natuurlijk, maar afnemers laten dat liggen. Hartstikke zonde natuurlijk, als dat verloren gaat, terwijl je er een heerlijke sap van kan maken. Deze fles Utregs Supersap is afkomstig van biologische fruitteler William Pouw, die zijn boomgaard heeft op de super vruchtbare kleigrond onderaan de dijk van De Lek. De sap is ook nog eens 100% biologisch.

Echt Utrechts supersap dus!

Oude Gracht Kaas

Deze Utregse kaas is zó lekker! Hij is gemaakt van de melk van boeren in de omgeving van Utrecht. Een mooi product, die we met liefde gebruiken!

De “Oude Gracht” wordt gemaakt naar een exclusief receptuur. Vier weken na productie verlaten de kazen de zuivelfabriek om in een authentiek kaaspakhuis op natuurlijke wijzen 52 weken te rijpen.

Utregs Worssie

De heerlijke Oude Gracht kaas wordt ook verwerkt in de worst. De Nederlands gemaakte droge worst bevat echte stukken Oude Gracht kaas, die je goed proeft. Dit worssie is lekker smeuïg en vol van smaak!

Hoppe Bites

Lekkere mix van hartige snackjes.

Bistro Melange

Een mix van crackertjes (sour cream / union) en gezouten pretzels

Kaasbiscuits

Met Gouda kaas

Tortilla chips

Lekkere gezouten maïs-chipjes

Gepersonaliseerde flyer

In de Box zit een flyer. Deze maken we op maat voor jouw bedrijf met jullie eigen logo. Je kan zelf nog een kleine tekst van max. 5 regels toevoegen voor een leuke boodschap naar je werknemers/team of relaties.

Verder staan op de flyer de ingrediënten van de box en de uitleg wat je met de producten kan doen.