Lunch
Een gezonde lunch geeft je energie voor de middag. En dat is wel fijn tijdens je event! Bakx Bakkerij
Beleg je eigen boterham
Divers afgebakken brood met een keur aan beleg om zelf naar hartelust en wens te beleggen, zowel zoet als hartig. Denk aan Utregse kaas, boerenham, zalmsalade, sla, komkommer, tomaatjes, diverse sauzen en dressings
Bakx Bammetjes Bar
Sandwich van dubbele boterham – belegd met:
Utregse grachtenkaas – rucola – kruidenmayonaise (v)
Rode pesto – gemarineerde paddestoelen – ijsbergsla (v)
Boerenachterham – tomaat – rucola – truffelmayonaise
Zalmsalade – crème fraiche – kappertjes – rode ui – kropsla
Bakx Boerenlunch
Ambachtelijke broden – belegd met:
Utregse grachtenkaas – rucola – kruidenmayonaise (v)
Rode pesto – gemarineerde paddestoelen – ijsbergsla (v)
Boerenachterham – tomaat – rucola – truffelmayonaise
Zalmsalade – crème fraiche – kappertjes – rode ui – kropsla
Vegetarisch
Bovenstaande lunches uiteraard ook volledig vega te verkrijgen!
Luxe Lunch (vega)
Even iets anders dan een broodjes lunch. Een volledig vegetarisch menu om van te smullen! Niet alleen heel lekker, maar ook duurzaam! Want geen vlees, geen vis en lekker lokaal.
Salade – aardappel – bruine bonen – ei – verse kruiden – ijsbergsla – dressing
Sandwich – paddenstoelenspread – gegrilde sjalot – noten
Wrap – geroosterde knolselderij – kruidenmayonaise – rucola – harde geitenkaas
Quiche – snijbiet – Utregse kaas – courgette
Wortel soep – croutons
Lunch uitbreidingen
Tostibar
Mozzarella – tomaat – pesto (v)
Boerenham – belegen kaas – kruiden
Soep
Soep van de dag, seizoensgebonden (v)
Warme ovensnack
Saucijzenbroodje
Kaasbroodje (v)
Quiche (v)
Wraps
Wrap – pittige scharrelkip – dragonmayonaise
Wrap – rode pesto – gemarineerde paddestoelen (v)
Salade
Groene salade – brood croutons – lichte dressing (v)
Salade – Hollandse aardappel – groene erwtjes – boerenham – luchtige mayonaise
Salade – Alkmaars gort – tomaat – rode ui – feta – olijven – Hollandse kropsla (v)
Fruit
Handfruit – Hollandse appels en peren
Het handfruit wordt gepresenteerd in een houten krat. Maar hoe leuk is het om dat een keer anders te doen door handfruit uit de muur te trekken!
Fruitsalade van het seizoen – verkrijgbaar van maart tot en met september
Vers van de bakker
Ons verse brood komt bij Bakkerij Moolenbeek vandaan. Deze broodjes zijn speciaal voor ons ontwikkeld. Ze gebruiken voor de broden biologisch verantwoord meel, en bakken deze op ambachtelijke wijze.
Lekker sappie
En bij de lunch hoort natuurlijk een lekker sappie. Wij schenken aan onze gasten appelsap en perensap van het Utrechts Landschap. Heerlijk en puur appelsap, grotendeels gemaakt van appels uit de historische hoogstamboomgaard op Landgoed Oostbroek. Een klein deel van de appels / peren komt van andere landgoederen die Utrechts Landschap in het Kromme Rijngebied beheert. Het fruit is onbespoten en zonder toevoegingen verwerkt tot sap. Lokaler, biologischer en lekkerder kunnen we het niet krijgen. Toch is het ieder jaar een verrassing wat de oogst gaat zijn… Mocht dit sap op zijn, dan zullen wij Schulp schenken.